Verhuurinformatie

Onze nieuwe, in 2011 gebouwde, blokhut ligt aan de rand van Eindhoven, tegen Veldhoven aan. De blokhut ligt in de nieuwbouwwijk Meerhoven, welke sinds 2003 wordt gebouwd. Op korte afstand liggen diverse winkelcentra, bushaltes, vaarwater en de rijksweg A2.

Verhuurinformatie

Het is als scouting groep mogelijk mogelijk om ons gebouw te huren voor een kampweek of weekendje, zie de agenda voor beschikbaarheid. Alle verhuuraanvragen worden vooraf overlegd met de speltakken en wordt binnen een week per mail bevestigd. Bij verhuur in het weekend is de blokhut op zaterdagen van 13:00 tot 17:00 uur niet beschikbaar vanwege eigen gebruik. Op vrijdag en zaterdag avond zijn er wel speltakken aanwezig, maar hier hoeft men de blokhut niet voor te verlaten.

Bij huur van een week is de aanvang vanaf zaterdags 14:00 uur tot de zaterdag erop 12:00 uur. Indien op de startdag opkomst is, is de aanvang om 17:00 uur.

Weekendverhuur wordt maximaal twee weekenden per maand gedaan om te voorkomen dat onze eigen speltakken elke week rekening moeten houden met gasten.

In het hoogseizoen is het ook mogelijk om minder dan vijf overnachtingen te doen, hiervoor wordt een toeslag gerekend van €0,50 per persoon per nacht. Het minimale aantal personen bedraagt 20.

Wij verhuren alleen aan andere scoutinggroepen, voor feesten en commerciële verhuur is onze blokhut niet beschikbaar. Het heeft ook geen zin om hier contact over op te nemen, het is helaas niet mogelijk.

Onze blokhut bestaat uit:

• Een grote zaal (Bevers en Scouts), welke middels een schuifwand in twee delen is te verdelen, ideaal voor grotere groepen of om spel en eten te scheiden.
  • Een stafruimte met uitzicht op de natuur achter de blokhut.
  • Ruime keuken met extra grote pit, een tweede werkblad en grote koelkast.
  • Mindervalide douche en toilet met alarmsysteem.
  • Gescheiden toiletten voor dames en heren met douche en grote wasbak.
  • Aparte ruimte (Explorers) om bijvoorbeeld thema voor te bereiden of materiaal tijdelijk op te slaan.
  • Zolder met balkon (Welpen), te gebruiken als slaapzaal.

Verder ligt er om de blokhut een ruime strook natuur als onderdeel van de provinciale ecologische hoofdstructuur.

Wat ligt er in de buurt

• Zwembad Den Ekkerman in Veldhoven op 3,5 km afstand
  • Supermarkt Spar Walter op 2 km afstand
  • Supermarkt Nettorama op 1,5 km afstand
  • Supermarkt Jumbo op 1 km afstand
  • Supermarkt Albert Heijn op 1 km afstand
  • Bushalte Meerrijk op 1 km afstand
  • Bushalte De Hurk op 1,5 km afstand
  • Park Meerrijk op 1,5 km afstand
  • Het Meerbos op 1,5 km loopafstand
  • Sporthal De Hangar op 1 km afstand
  • Eindhoven Airport op 3,5 km afstand, leuk voor luchtgroepen!
  • Het Eindhovense kanaal, kort achter onze blokhut
  • Oirschotse heide op 6 km afstand