Commissies

Om het reilen en zeilen van onze groep goed te laten verlopen, zijn er een aantal commissies welke diverse ondersteunende taken doen:

Materiaalcommissie

Voor al ons materiaal wordt gezorgd voor twee van onze vrijwilligers. Aanvragen en reserveringen gaat via hun via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het beheer van materiaal ligt bij:
- Hans

Blokhut beheer

Onze blokhut wordt voor kleine zaken onderhouden door de gebouwbeheerders, ze zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien je wat constateert.
- Edwin
- Jaap
- Jord
- Kees
- Rik
- Wilbert

Kleding commissie

De kledingcommissie zorgt voor de verkoop van de t-shirts en truien van de groep. Ook de benodigde materiaal voor de installatie (dassen, groepsbadge, etc.) dat vanuit de groep komt gaat via de kledingcommissie. Info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
- Daisy
- Krista

Website beheer

Het bijhouden van onze website en de social media wordt gedaan door de webmasters. De webmasters zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De webmasters zijn:
- Arno
- Marcin
- Rik