Inschrijven

Als je graag bij scouting wilt, en wanneer je vier opkomsten hebt gekeken, dan kun je je inschrijven via het inschrijfformulier, deze is te vinden bij downloads. Dit inschrijfformulier moet volledig ingevuld worden afgegeven bij de leiding van het speltak waar je hebt gekeken.
Ook de SEPA-machtiging dient dan ingeleverd te worden. Het gezondheidsformulier is belangrijk voor de verzekering die wij als scoutinggroep hebben, maar mag vanwege de AVG wetgeving alleen bij kampen in bezit zijn van onze groep. De machtiging is nodig om de contributie te kunnen incasseren. Kijk voor meer informatie over de contributie bij financieel.

Als de inschrijving rond is dan mag je geïnstalleerd worden. Elk speltak heeft een uniform in hun eigen kleur. Deze is verkrijgbaar bij de Scoutshop, net als een aantal insignes die erop moeten. De das, groepsbadge en naambandjes zijn verkrijgbaar bij de groep zelf. Voor meer informatie over het uniform kun je hier klikken.

Uitschrijven

Mocht je willen stoppen met scouting dan kun je een uitschrijfformulier invullen en deze inleveren bij je leiding. Graag willen we ook weten waarom je stopt, dus wees niet bang als dit gevraagd wordt! De betaling van de contributie stopt aan het einde van de maand erop, dus je blijft nog zeker een maand lid.