Hartstikke leuk dat je lid wilt worden van Scouting Burgemeester Welschen!
Als kind kun je lid worden als je tussen de 5 t/m 21 jaar oud bent. Aan de hand van je leeftijd wordt bepaald bij welke speltak je kan meedoen. Als je lid wilt worden dan mag je eerst vier keer komen kijken of scouting iets voor jou is. Daarna kun je je inschrijven.
Wij zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers. Komt u gerust een keer langs op vrijdagavond of zaterdag, of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder vind je een overzicht met de speltakken, de leeftijden en de contactpersonen. Voor vragen kun je altijd mailen naar het desbetreffende speltak of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bevers Stuiters

Zij leven in het dorp Hotsjietonia met Stuiter en hebben daar een droomwereld waar ze met vrienden van Stuiter van alles beleven (5-7 jaar). Draaitijd op zaterdag van 14.00 uur tot 16.30 uur.
Contactpersoon: Joost

Bevers Rebbels

Zij leven in het dorp Hotsjietonia met Stuiter en hebben daar een droomwereld waar ze met vrienden van Stuiter van alles beleven (5-7 jaar). Draaitijd op vrijdag van 15.30 uur tot 17.30 uur.
Contactpersoon: Ingrid

Welpen Sionie

Spelen in de Jungle om dingen te ontdekken door middel van de vrienden van Mowgli (7-10 jaar). Draaitijd op zaterdag van 14.00 uur tot 16.30 uur.
Contactpersoon: Marcin / Dorine

Welpen Bandarlog

Spelen in de Jungle om dingen te ontdekken door middel van de vrienden van Mowgli (7-10 jaar). Draaitijd op vrijdag van 19.00 uur tot 21.00 uur.
Contactpersoon: Petra

Scouts Waingoenga

Spelen het spel van verkennen. Zij gaan samen met anderen en hun leiding er op uit om de wereld om zich heen te ontdekken (10-14 jaar). Draaitijd op zaterdag van 13.30 uur tot 16.30 uur.
Contactpersoon: Rik

Scouts Impeesa

Spelen het spel van verkennen. Zij gaan samen met anderen en hun leiding er op uit om de wereld om zich heen te ontdekken (10-14 jaar). Draaitijd op vrijdag van 19.00 uur tot 21.30 uur.
Contactpersoon: Ruben

Explorers

Bij de explorers zijn de jeugdleden (14-17 jaar) zelf verantwoordelijk voor de programma's. De staf begeleidt alleen in de activiteiten. De draaitijd is op zaterdag avond in overleg met de explorers zelf.
Contactpersoon: Wilbert

Stam

Bij de stam wordt verwacht dat de leden (18-21 jaar) zelf de programma's bedenken. Ze komen niet meer elke week bij elkaar, waardoor ze meer tijd hebben om mee te draaien als leiding en leukere opkomsten te bedenken.
Contactpersoon: Jan