Bevers

Net zoals alle andere bevers spelen onze bevers ook in en om het dorp Hotsjietonia. Spelen in de natuur, sportief spelen, toneelspelen, samen spelen of vrij spelen. Wij volgen de verhaallijn van Scouting Nederland, met Stuiter in het dorp Hotsjietonia.

Intro bevers

Bevers tijdens het zomerkamp 2012

Tijdens het zomerkamp van 2012 hebben we gekampeerd in de Vresselse bossen. En aangezien onze bevers erg goed kunnen fietsen, zijn we daar op de fiets naartoe gegaan. Alle bevers zijn in 1 stuk aangekomen, waar wij erg trots op zijn! 
De leiding van de Bevers bestaat uit Ineke, met ondersteuning van Carine en Roopali. Als je het leuk lijkt om ook leiding te worden, neem dan eens contact met ons op.

De bevergroep nu uit 3 jongens en 5 prinsessen. Als je bij scouting wil, kan je je nu aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ineke zal dan contact opnemen met je ouders. Ineke kan ook aangeven hoe lang de wachtlijst is en wanneer je eventueel kan komen proefdraaien. Vanaf dat je 4 jaar en 11 maanden bent bestaat de mogelijkheid om 4x te komen kijken of scouting iets voor je is. Dus denk je dat je dat wel wil, meldt je dan aan! Waarschijnlijk kan je dan na de zomervakantie beginnen. 

Kan je niet wachten om toch iets met bevers te doen, klik dan hier, dan krijg je een rondleiding van Stuiter door Hotsjietonia.

 Bevers groepsfoto

Bijna alle bevers 26 maart 2011

Wat we de komende periode gaan doen kan je het vinden op de agenda, natuurlijk. Bij de foto's staan leuke plaatjes van de Bevers in actie. Ook proberen we elke week een stukje in ons weblog te schrijven, zodat je kan lezen wat we gedaan hebben. En als je post aan de ouders wil teruglezen, kijk je op Beverpost. 

Omdat bevers van de natuur houden, geven we hier een leuke links:
Wil je zien hoe een panda in de dierentuin in San Diego leeft, klik dan hier.
Wil je zien hoe het gaat met de nijlpaarden in dierenpark Amersfoort, klik dan hier
Om te kijken hoe het met zeeschildpad Flipje gaat, klik je hier
En wil je zien hoe vogels broeden klik dan hier
Misschien is er een babyolifantje geboren. Om te kijken, klik dan hier
Weet je zelf nog een leuke (dieren)webcam, geef dat dan door op ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In oktober 2012 gaan wij weer meedoen met de Jamboree on the Air (JOTA). Alle bevers gaan hun naam leren in morse. Hieronder is een link waarmee je namen kunt beluisteren.

Morse:

Bart, Koen, NielsTheo, Lola, Jente, Thom, Ineke, Evi, Hetty, Pe6sbw.

Ook de morsenamen van "oude" bevers hebben we laten staan:

Willem, Marleen, Sander, Meike, Daria, Maarten, Morris, Fleur, Huub, Zoë, Jorg, Bas, Timo, Quint, Wicky, Madelief, Igor, Isa, Isabelle, Romek, Esmaël, Maik, Marc, Kritin, Sven, Maud, Tommie, Twan, Marit, Jermo, Donna, Pedro, Karlijn,