Welpen Sionie

De Sionie horde is de grootste speltak van de groep. We tellen momenteel 24 kinderen, waarvan 16 jongens en 8 meisjes. De welpen zijn onderverdeeld in vier nesten. Een nest is een subgroepje waar een ervaren welp gids is en een andere welp de gids-helper. Deze twee welpen ondersteunen de andere welpen bij activiteiten en verzorgen de opening. De nesten hebben elk een kleur, deze kleur dragen de kinderen ook op hun uniform. We hebben een zwart, een wit, een rood en een bruin nest.

Vanwege de grootte van de groep, laten we bij de horde momenteel geen kijkers meedraaien. Geïnteresseerden kunnen informeren bij de Bandarlog op vrijdag of ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen om op de wachtlijst te komen.

DSC 9209

De horde wordt geleid door acht stafleden: Arno (Hathi) de teamleider, Frans (Bagheera), Monique (Mor), Jayce (Ikki), Marcin (Mang), Pascal (Malchi), Romy (Marala) en Tim (Riki-Tiki-Tavi).

Programma

De welpen hebben een gevarieerd programma, van knutselen tot zwemmen en van sporten tot speutochten. Het overzicht van de programma's voor de komende periode staat hier. Naast de wekelijkse activiteiten hebben twee keer per jaar een weekendkamp en een zomerkamp.