Welpen Sionie

De Sionie horde is de grootste welpengroep van de vereniging. We tellen momenteel 25 kinderen, waarvan 13 jongens en 12 meisjes. De welpen zijn onderverdeeld in vier nesten. Een nest is een subgroepje, waarin een ervaren welp de gids is en een andere welp de gids-helper. Deze twee welpen ondersteunen de andere welpen bij activiteiten gedurende de opkomst. De nesten hebben allemaal een eigen kleur, welke ook terug komt op hun uniform (blouse). We hebben een zwart, een wit, een rood en een bruin nest.

De Welpen Sionie draait op zaterdagen in de middag van 14:00 tot 16:30 uur.

Vanwege de grootte van de groep heeft de Sionie horde op dit moment een wachtlijst. Geïnteresseerden kunnen informeren bij onze andere welpen hordes: Welpen Bandarlog (vrijdag) en Welpen Haveli (zaterdagochtend). Ook kan er bij interesse om op de wachtlijst geplaatst te worden een mail worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSC 9209

De Welpen Sionie horde wordt begeleid door acht stafleden:

Dorine (Akela), Romy (Marala), Kim (Chill), Tim (Riki-Tiki-Tavi), Frans (Bagheera), Gerrit (Baloe), Rik (Jacala), Dennis (Mang).

ws2

Programma

De welpen hebben een gevarieerd programma, van knutselen tot zwemmen en van sporten tot speurtochten en het bouwen van hutten.

Ook gaan de welpen drie keer in het jaar op kamp:

  • 1 weekendkamp op de eigen blokhut
  • 1 weekendkamp op een andere blokhut
  • Zomerkamp