Halloween

Ook dit jaar zal Scouting Burgemeester Welschen weer een groots Halloween-spektakel organiseren! Op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober, vanaf 19u. zullen de blokhut en het bos veranderen in een spookachtige omgeving!

Halloween2017

Wanneer: Vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober
Hoe laat:
 Om 19.00u. openen de poorten, om 20.00u. wordt alles nog enger! Om 21.00u. zullen de poorten weer sluiten zodat alle griezels kunnen uitrusten.
Waar:
De Boshut, Blokhut van Scouting Burgemeester Welschen. Sliffertsestraat 43, 5657 AL, Eindhoven
Prijs: €2,-
. Alle leden hebben via hun leiding één vrijkaartje gekregen. Als je die nog niet hebt gehad kun je deze ter plekke ophalen bij de kassa!

Parkeren

Auto'sAuto's kunnen gebruik maken van het parkeerterrein van Korein Kinderplein om te parkeren. Deze bevindt zich aan de overkant van de straat en is gratis. Let op met oversteken!
Fieten: Fietsen kunnen worden gestald op de parkeerplaats van de scouting zelf. Deze ligt langs het fietspad.

Let op: Het zandpad naar de blokhut zal voor de veiligheid worden afgesloten!