Route

Auto

Het adres van onze blokhut is Sliffertsestraat 43, 5657AL te Eindhoven. Onze blokhut is vanaf de snelweg op twee manieren te bereiken:

Vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch/Tilburg neemt u op de randweg Eindhoven N2 de afslag 30a (Meerhoven-zuid). Ga onderaan de afslag bij de rotonde rechtsaf en bij de verkeerslichten rechtsaf. Deze weg volgt u tot u rechts onze blokhut ziet staan, deze is tegenover de voormalige kinderopvang van Korein Kinderplein (parkeerplaats), welke aan de linkerkant staat.

Vanaf de richting Venlo/Weert neemt u ook de afslag 30a (Meerhoven-zuid). Onderaan de afslag gaat u rechtsaf en onder de snelweg door. Neem de tweede afslag op de rotonde (linksaf) en ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Deze weg volgt u tot u rechts onze blokhut ziet staan, deze is tegenover de voormalige kinderopvang van Korein Kinderplein (parkeerplaats), welke aan de linkerkant staat.

Openbaar vervoer

Onze blokhut is zeer goed bereikbaar met het OV. Neem vanuit het treinstation Eindhoven Centraal of het vliegveld Eindhoven Airport bus 401 en stap uit bij de halte Grasrijk. Volg vanaf daar het gele fietspad langs de basisschool naast de bushalte, net zo lang totdat het fietspad een scherpe bocht naar rechts maakt en niet meer geel is. Links van u is dan onze blokhut.

U kan vanuit Eindhoven Centraal ook buslijn 402 of 403 nemen en dan uitstappen bij de halte P+R Meerhoven. Sla dan vanaf de halte linksaf, loop langs de McDonald’s af, steek de weg over en blijf het rode fietspad volgen. Sla na ongeveer 500m rechtsaf, het grote parkeerterrein op. Aan de andere kant van de weg is de blokhut.

Kijk voor uw vertrek altijd op ns.nl of in de NS-app.

Routes vanuit halte Grasrijk (links) en halte P+R Meerhoven (onder). De rode lijnen zijn busroutes.

Ter verduidelijking twee kaartjes: