Commissies

Om het reilen en zeilen van onze groep goed te laten verlopen, zijn er een aantal commissies welke diverse ondersteunende taken doen:

Materiaalcommissie

Voor al ons materiaal wordt gezorgd door onze vrijwilligers. Aanvragen en reserveringen gaat via hun via mail: materiaal@scoutingmeerhoven.nl. Het beheer van materiaal ligt bij:
– Edwin
– Maarten
– Rik
– Jaap
– Kees

Blokhut beheer

Onze blokhut wordt voor kleine zaken onderhouden door de gebouwbeheerders, ze zijn te bereiken via blokhut@scoutingmeerhoven.nl indien je wat constateert.
– Edwin
– Jord
– Kees
– Rik
– Wilbert

Kleding commissie

De kledingcommissie zorgt voor de verkoop van de t-shirts en truien van de groep en het benodigde materiaal voor de installatie (dassen, groepsbadge, etc.). Zij is te bereiken via kleding@scoutingmeerhoven.nl.
– Krista

Website beheer

Het bijhouden van onze website en de social media wordt gedaan door de web beheerders. De web beheerders zijn te bereiken via webbeheer@scoutingmeerhoven.nl. De web beheerders zijn:
– Arno
– Marcin
– Rik
– Jurgen

Camera beheer

Onze scouting heeft bewakingscamera’s hangen. Informatie hierover kan opgevraagd worden via de e-mail van het camerateam: camerateam@scoutingmeerhoven.nl. Het team bestaat uit:
– Nils
– Thijs
– Jurgen
– Marcin