Uniform

Het uniform bestaat uit een das met dasring, een blauwe spijkerbroek en een blouse. Op de blouse bevinden zich diverse insignes die per speltak verschillend zijn. In de zomer kan de speltakleiding bepalen dat het T-Shirt, evt. in combinatie met de das, voldoende is. Per speltak is er een andere kleur blouse:

Bevers felrode blouse
Welpen groene blouse
Scouts beige blouse
Explorers donkerrode blouse

De das en naambandje/groepsbadge (installatiepakket) is te verkrijgen via de groep. De rest moet je zelf aanschaffen bij de scoutshop, o.a. te vinden in Eindhoven:

Scoutshop Eindhoven
Cahorslaan 20 (Achtse Barrier)
Telefoon 06 - 51520167

maandag van 19.00 tot 21.00 uur
woensdag van 14.00 tot 16.00 uur
donderdag van 19.00 tot 21.00 uur

uniform

Bevers:
Beverblouse €31,95
Welpen:
Welpenblouse €31,95
Scouts:
Scoutsblouse €31,95
Explorers:
Speltakteken ** €2,-
Installatieteken ** €2,-
Explorerblouse €31,95

* Onderdeel van het installatiepakket

** Het explorer-speltakteken, installatieteken en naambandje hoef je niet zelf te kopen.

Installatiepakket

De das, het naambandje en de groepsbadge (installatiepakket) kosten samen € 15,- en is te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., deze dient contant betaald te worden. Na het overvliegen naar een nieuwe speltak hoeft er geen nieuwe das te worden aangeschaft. Het installatiepakket is dan €3,-.

SBW-Kleding

groeps T-shirt

Verder hebben we bedrukte t-shirts en truien met het groepslogo in diverse maten. De t-shirts kunnen gebruikt worden als uniform in de zomer en de truien in de winter (als het mag van de leiding). De t-shirts kosten € 12,50 en de truien € 17,50 of € 25,-, afhankelijk van de maat. Ook deze dienen contant afgerekend te worden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij is in principe elke zaterdag aanwezig, vrijdags na aanvraag via de mail.