Roverscouts

De roverscouts is de speltak voor jongeren van 18 tot en met 21 jaar. Zij draaien hun opkomsten zelfstandig, waar nodig met behulp van hun adviseur. De roverscouts hebben opkomst op vrijdagavond van 20.00 uur tot ongeveer 23.00 uur.

Wij zijn de jongste speltak van onze Scoutinggroep, gezien het feit dat wij pas eind 2013 zijn opgericht. Het is dan ook niet gek dat wij nog leden kunnen gebruiken. Lijkt het je leuk om eens langs te komen? Stuur even een mailtje en dan hoor je snel van ons.

De roverscouts hebben een eigen bestuur, welke verantwoordelijk is voor het programma en andere zaken aangaande deze speltak. Het bestuur bestaat momenteel uit:
- Voorzitter: te bepalen
- Secretaris: te bepalen
- Penningmeester: te bepalen

Daarnaast hebben zij Edwin als hun adviseur. Het bestuur en de adviseur zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..